Recensies

RECENSIES

Voor nog meer en recente recensies verwijzen wij u graag door naar onze facebook :


Tania Joris

11 juni 2020 ·

"Prima service, degelijk materiaal, goede plaatsing en vriendelijke communicatie! De prijzen ziin ook heel correct. Fijn dat er nog persoonlijk en efficiënt gewerkt wordt wat in deze tijden moeilijk te vinden is. Deze tevreden klant raadt Plein Construct zeker aan!"


Kathleen De Buck

4 juni 2020 ·n zeer tevreden van de topservice! "Eersteklas klantvriendelijk en goede opvolging. Iets mis geleverd? Het juiste is al terug besteld nog vóór jij het kan melden! Hier zit je veilig! Echte aanrader!"


Anne-isabelle Cornet-Claes

7 mei 2020·

"Super service, correcte prijs en erg knappe plaatsing. Dank u!" -->


Totaal renovatie Breendonk
Totaal renovatie Breendonk
meerdere foto's bij galerij te bekijken

Melissa Mel

17 januari ·

"Plein Construct, is een zeer goede en betrouwbare firma waar er nog een direct contact met de zaakvoeder is. Wij hebben een huis gekocht waar een totale renovatie van toepassing was. Plein construct heeft de volledige opvolging van het project op zich genomen van start tot einde. De volledige verbouwing heeft ongeveer 6 maanden geduurd ( volledig strippen, nieuwe ramen, nieuwe vloer, bezetten, vervangen van elektriciteit & sanitair etc). We kregen voor elke fase van het project verschillende offertes en Laurens gaf ook telkens zijn techn expertise. De communicatie tijdens de verbouwing was foutloos en de deadlines werden gerespecteerd. Onze ervaring was maw zeer positief."

<--

Kelly van den Wouwer  (20 augustus 2019)

"Onlangs startten we met de belangrijkste fase in ons verbouwingsproject waarin we zochten naar iemand betrouwbaar voor de plaatsing van ramen en deuren. Laurens stond ons bij met raad en daad waardoor we met een gerust gemoed de werkzaamheden konden aanvatten. Hoewel er veel leveranciers in de buurt zijn, is Plein Construct ons inziens de beste keuze. Bedankt Laurens en team!"

-->Gaelle Timmermans (21 augustus 2019)

"Heel tevreden van onze nieuwe voordeur! Zeer mooie deur en tiptop afgewerkt!"

 

Dieter Vanackere  (30 augustus 2019)

"Top plaatsing van ons terrasraam! Genieten van het zicht en een glaasje erbij! Merci mannen! NB: planning ivm gietvloer werd perfect nagekomen, zelfs met 4 dagen vervroegd!"

<--


Paul Ceulemans (5 september 2019)

"Twee harde werkers hebben hier een zware klus opgeknapt. Top"


Nick Debeck (13 september 2019)

"Laurens heeft kennis van zaken en zijn product. Wij zijn super tevreden! Top team!"

 

Tony Van Horen (13 oktober 2019)

"Jong bedrijf met professionele aanpak. Ramen en deuren laten plaatsen. Belgische kwaliteit en zeer mooi afwerking van bekwame ervaren werklui. Klant is koning mentaliteit."

Daisy Van Olmen (15 november 2019)

"Super service, eerlijk, prachtig werk geleverd, goeie opvolging, oplossing gegeven voor problemen bij ramen die zelfs niet door hun geplaatst waren . Een firma waar je kan op rekenen en die hun beloftes nakomen. Dankjewel !"

-->

Karen Cottegnie (11 februari )

"Vanaf het begin dat je info vraagt tot na het plaatsen is het een vriendelijk en vooral snel/correct contact. Dit maakt het aangenaam om met hen samen te werken en geeft ook een gevoel van vertrouwen. De plaatsing gebeurde zeer professioneel en door heel vriendelijke mensen. Zeker een aanrader en wij weten ook waar we in de toekomst moeten zijn!"

-->Philips Johnny (11 februari)

"plaatsing was zeker dik in orde . bedankt"

 

Kris Bergen (30 september 2019)

"super service, vriendelijke mensen en goede prijs."

VOOR - Van der steen

NA- Van der steen

Rudiger Van der Steen (27 november 2019)

"Muggendeur en raam alsook plisémuggendeur laten plaatsen. Is goed afgewerkt en geplaatst door toffe professionele mensen. kwaliteit aan een scherpe prijs, Plein Construct bv is een aanrader."Shane Van der Steen (28 november 2019)

"Heel tevreden met de plaatsing van onze nieuwe ramen en deur .
Mooi en correct afgewerkt door mensen met ervaring.
Ook heel blij met de modernere oplossing waarmee Laurens kwam voor een verbetering op lichtinval en uitzicht van de voorgevel ivm de ramen.
kortom Top werk door een top firma/team. 👌"

<--

Peter D'hondt (1 december 2019)

"op 2 en 3 november jl.werden onze nieuwe ramen en deur geplaatst.Ondanks enkele problemen(mensen ziek en een lastige gordijnkast)een prachtig resultaat,perfect afgewerkt.Bedankt Laurens voor de vlotte samenwerking,top team !!"
Joeri Moreels (22 januari 2020)

TOP TOP TOP! snelle en transparante service! Prijs en kwaliteit zeker dik in orde! Wat voor mij belangrijk is, is de afterservice en daar scoren ze zeker mee! zeker een aanrader!

-->VOOR herlakking - Joeri Moreels

NA herlakking - Joeri Moreels

Julie Dewaele (17 juni 2019)

"Vandaag onze poort laten lakken, super tevreden van het resultaat! Bedankt!"

<--
Soetkin Baeck (3 juli 2019)

Snelle en goede service! Bedankt Laurens

<--
Onghena Stephan (11 juli 2019)

"Laurens bied een goede prijs en komt de juiste datum na een zeker aanrader !!!

nog eens merci om het allemaal zo rap te kunnen regelen"